Concert eveniment la Biserica Sf. Margareta

In aceasta seara, la Biserica Sf. Margareta, se anunta un eveniment de exceptie! Cea mai veche orchestra de tineret din lume The Hague Youth Symphony Orchestra sustine un oconcert in cadrul Orgelsommer 2017.

Deseara, sub bagheta dirijorului Marcel Geraeds, muzica clasica intra in melanj cu cea traditionala, prin prezenta unui invitat special: trupa de klezmer Di Gojim, tot din Olanda. In program: Weber, Enescu, Strauss, Dvořák, Saint-Saëns si, desigur, multa muzica klezmer. Evenimentul incepe la ora 19:00. Intrarea este libera.

Membrii The Hague Youth Symphony au ajuns ieri la Medias si au facut si voluntariat. Tinerii artisti au dat o mana de ajutor, facand curatenie la Sinagoga Medias, pregatind curtea pentru concertul seniorilor din trupa Di Gojim, care aveau programat un concert in cursul serii.

Foto credit: Ruxandra Baba

In cadrul proiectul TRACES, finantat de Comisia Europeana pe perioada 2016-2018, numit „Absenta ca Patrimoniu”, artistul plastic Razvan Anton, din Cluj Napoca, le-a oferit tinerilor si un mini-curs de fotografie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *