Street FOOD Festival Sibiu

Street FOOD Festival Sibiu e gata de start. 40 de vendori cu specific de street-food vor bucura gurmanzii in perioada 1 – 4 iunie in Piata Albert Huet si vor invita la relaxare si la testarea unei experiente care va calatori in acest an prin 9 orase din Romania: Oradea, Iasi, Sibiu, Arad, Cluj-Napoca, Brasov, Alba-Iulia, Timisoara si Bacau.

Festivalul ajuns deja in 3 orase ale tarii inca de la debut va oferi gurmanzilor sansa de a degusta preparate de street-food de top si retete inedite, de la burgeri savurosi, pulled pork, inghetata cremoasa, legume la wok sau pizza, dar si multe altele. Street FOOD Festival va oferi si o invitatie deschisa la relaxare prin intermediul unor activitati special gandite.

Concertele cu muzica live vor anima serile iar cinema-ul outdoor va invita curiosii sa se bucure de filme cu tematica. Bucataria festivalului il va avea prezent si pe Chef Foa care va pune la preparat experiente savuroase alaturi de echipa de bucatari de la Stradale si Flavours.

„Suntem nerabdatori sa aducem in fata publicului acest concept inovativ in domeniul culinar. Am selectat cu mare atentie vendorii din cadrul festivalului pentru a putea oferi sibienilor diversitate si o experienta cat mai placuta”, spune Sebastian Marcovici, presedintele Asociatiei Focus Sibiu, coorganizator al primei editii a Street Food Festival.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *