Sibiu: Campionatul Mondial de Karate Kyokushin

In acest sfarsit de saptamana, peste 1000 de sportivi din 40 de tari sosesc la Sibiu. Numarul mare de sportivi se datoreaza Campionatului Mondial de Karate Kyokushin, programat in perioada 27-28 mai a.c..

Evenimentul va avea loc in perioada 27-28 mai 2017, la Sala Transilvania din Sibiu si este organizat de Clubul Sportiv Hirsch sub patronajul Federatiei Internationale de Karate (IFK). In data de 27 mai, de la ora 10, va avea loc ceremonia oficiala de deschidere, urmand apoi meciuri de calificare la toate categoriile.

Durata primei runde a meciului este de 2 minute, in caz de egalitate fiind adaugata o runda suplimentara. A doua zi, 28 mai, vor avea loc meciurile finale, in runde de 3 minute, iar de la ora 18 ceremonia de premiere. Meciurile de pe cele trei tatamiuri vor putea fi urmarite si live, online, pe www.ifkworldtournament2017.ro/live/

Kyokushin sau Kyokushinkay este un stil de karate de tip full-contact si knock-down fondat de Masutatsu Oyama, considerat cel mai dur si mai consistent stil de karate din lume, o oglinda fidela a creatorului sau. Kyokushinkai implica un antrenament dur, disciplina, o conditie fizica remarcabila si dorinta permanenta de autodepasire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *