Teodora Popa reprezinta judetul Sibiu la Olimpiada Nationala de Sah

Olimpica nationala la geografie si religie, voluntara a Bibliotecii municipale Medias…sunt doar cateva dintre elementele care o definesc pe Teodora Popa, eleva in clasa a XI-a a Liceului Teoretic Axente Sever. Acestor aspecte li se mai adauga pasiunea de o viata a Teodorei, sahul.

Teodora Popa este singura reprezentanta a judetului Sibiu care s-a calificat la olimpiada nationala a sportului scolar in domeniul sahului. Ea a participat pe data de 3 martie a acestui an la competitia judeteana si si-a asigurat participarea la faza nationala care va avea loc luna viitoare la Giurgiu.

Teodora Popa este eleva a Liceului Teoretic Axente Sever la profilul Stiintele Naturii, si este legitimata la clubul de sah Tera Sah Medias, condus de profesorul Emil Deliman. Teodora desfasoara la Biblioteca municipala un curs de initiere in tainele sahului pentru copiii cu varsta de 8-10 ani si participa la diverse turnee de sah la nivel national. Prin calificarea la olimpiada nationala de sah de la Giurgiu, eleva axentista si-a indeplinit una dintre dorintele ei arzatoare in domeniul sportului mintii.

Ii dorim succes Teodorei la Olimpiada Nationala de Sah de la Giurgiu, olimpiada care va avea loc in perioada 11-14 mai 2017.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *