Castiga o bursa la Transylvania College

Transylvania College, singurul liceu cu internat din Transilvania acreditat Cambridge, incepe inscrierile pentru competitia Scholarship Society. Prin intermediul acesteia, trei elevi de clasa a VIII-a vor primi burse de excelenta pentru a studia aici pe parcursul intregului liceu.

Studiile liceale de la Transylvania College se desfasoara integral in limba engleza, urmeaza curriculumul britanic si se finalizeaza prin obtinerea diplomelor Cambridge A-level, recunoscute la nivel international.

Elevii de clasa a opta din orice institutie de invatamant din Romania se pot inscrie in competitia Scholarship Society prin e-mail, pana in 21 aprilie a.c.. Dosarul de inscriere va contine un eseu, o scrisoare de recomandare din partea unui profesor, o scrisoare din partea parintilor si un formular de inscriere.

Dupa verificarea dosarelor, urmeaza un set de trei testari: examen scris de limba engleza, examen scris de matematica (in limba engleza) si testare CAT 4 computerizata, care vizeaza competente generale de matematica, limba engleza, logica si orientare spatiala a candidatului.

Elevii cu rezultate foarte bune vor participa apoi la ultima etapa a selectiei: interviul cu comisia de burse, format din reprezentanti ai mediului business local, care sustin excelenta in educatie. In urma selectiei, trei elevi cu potential deosebit vor deveni bursieri Scholarship Society. Bursele acopera taxele de scolarizare pentru intreaga perioada a studiilor liceale. Intreaga procedura de inscriere este disponibila pe site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *