Bilete pentru partida Gaz Metan – Steaua Bucuresti

Gaz Metan joaca duminica seara, de la ora 20:30, pe teren propriu cu Steaua Bucuresti, intr-o partida contand pentru etapa cu numarul 25 din Liga 1. Biletele pentru acest joc se vor pune in vanzare in zilele de joi, vineri, sambata si duminica la casieriile Stadionului Gaz Metan.

Admission Tickets

Joi si vineri, programul de vanzare a acestora este intre orele 14-17, sambata, ele se pun in vanzare intre orele 10-13, iar duminica, in intervalul orar 16-20:30. Pretul unui bilet va fi de 20 lei. Va reamintesc ca pot fi achizitionate bilete si de la chioscurile alimentare unde se vinde paine de Bazna, situate pe strada 1 Decembrie (langa Scoala Generala 5 – Cartier Gura-Campului), Strada Blajului (vizavi de magazinul Profi – Cartier Vitrometan), respectiv in Piata Agroalimentara (la iesirea spre strada Virgil Madgearu – zona centrala).

De asemenea, cu trei ore inainte de startul partidei vor mai functiona inca doua case de bilete, una la intrarea in Tribuna 1 si una la sediul Clubului Gaz Metan, de pe strada Stadionului FN.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *