Paul Sebastian Popa, pe scenele din Deva si Cluj Napoca

Actorul Paul Sebastian Popa a inceput anul 2017 foarte bine. Medieseanul joaca pe scenele din Deva si Cluj-Napoca si are un program bogat. Din acest an, Popa este colaborator al Teatrului de Arta Deva, unde joaca o comedie bulevardiera. Piesa se numeste “Weekend in pijamale”, in regia lui Constantin Podu, scenografia Mihai Panaitescu. Premiera va avea loc vineri, 10 februarie a.c. Pe aceeasi scena, Paul isi joaca si monodrama “Moscova Petuski”, care a fost prezentata si la Medias.

“Bucuria mea in anul 2017 este ca mi-am indeplinit dorinta de a incepe sa lucrez intr-un teatru de stat. Sunt colaborator al Teatrului de Arta Deva. Mi-am dorit acest lucru, deoarece e o experienta total diferita intre teatrul jucat in studio si cel jucat la scena mare. E vorba de dezvoltarea tehnicii actoricesti”, mi-a scris Paul Sebastian Popa.

La Cluj Napoca, in 11 februarie a.c., medieseanul joaca ”Micul Print”, in regia lui Marius Costache, si in 17 februarie a.c., “O zi de vara”, dupa Slavomir Mrozek, in regia Biancai Baraboi.

“Ma bucur mult pentru sansa care mi-a fost acordata si ii multumesc domnului directo, Mihai Panaitescu, care ofera sansa tinerilor actori sa creasca pe scena. La scena mare, trebuie sa fii tu mare. Sa tii spectatorii aproape de tine, chiar daca ei sunt departe. Si, plus de asta, vorbim despre avantajul de a invata de la cei mai in varsta. Suntem o echipa de actori tineri, avem un regizor tanar, Constantin Podu, care a reusit sa ne uneasca si sa construiasca impreuna cu noi”, a adaugat Paul.

Un interviu cu Paul poti vedea aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *