De vorba cu actorul Paul Sebastian Popa

Sambata seara, Paul Sebastian Popa a jucat pentru prima data in fata mediesenilor. Tanarul actor, originar din Medias, este proaspat absolvent al Facultatii de Teatru si Televiziune a UBB Cluj-Napoca, clasa Filip Odangiu & Sinko Ferenc.

Paul-Sebastian Popa

Paul a avut pana acum roluri in piese scrise de William Shakespeare, A. P. Cehov, G.B. Shaw, Matei Visniec, iar pe marele ecran a aparut in sapte filme de scurt metraj. Anul trecut, a sustinut un moment artistic in cadrul conferintei „Europenism vs Romanism in era migratorilor”, sustinuta de Dan Puric la Cluj-Napoca.

Cu o doua zile inainte de spectacolul de la Casa Schuller, am discutat cu Paul despre inceputurile carierei sale, cum a decis sa devina actor, despre Mediasul cultural si proiectele pe care le are acum in lucru.

Comentarii
Posted in ,

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

47 de comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.