Tudor Turcu participa la selectia nationala Eurovision 2017

Medieseanul Tudor Turcu participa si in acest an la selectia nationala a concursului Eurovision. Este a patra participare a fostului castigator X Factor. Eurovision Song Contest 2017 va avea loc la Kiev, cu semifinalele pe 9 si 11 mai si finala pe 13 mai. Alaturi de Romania, in competitie s-au mai inscris 42 de tari.

”Astazi, 23 ianuarie, organizatorii Selectiei Nationale Eurovision 2017 au avut o zi plina. Conform calendarului competitional, la sediul TVR au fost verificate si numarate dosarele de inscriere pentru concurs, peste 80 de piese fiind inscrise pentru Selectia Nationala. Vedete autohtone, precum Lora, Mihai Traistariu, Florin Chilian, Maxim, Ioana si Distinto, Tavi Colen si Emma, Tudor Turcu, Nora Denes, Cristina Vasiu, Teodora Dinu sau Ramona Nerra, dar si compozitori straini – suedezi, britanici si americani – spera sa reprezinte Romania la concursul de la Kiev, din luna mai. In aceeasi competitie intra si cateva proiecte produse de Marius Moga si Adrian Sana”, au anuntat cei de la TVR.

Doar 15 semifinalisti ai Selectiei Nationale 2017 vor ramane in cursa pentru un bilet spre scena din Kiev. Semifinala Selectiei va avea loc duminica, 26 februarie a.c., in studioul TVR, iar Finala pe 5 martie. Castigatorul Selectiei Nationale va fi desemnat exclusiv de public, prin televot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *