Fotbal: Gaz Metan Medias, cantonament in Turcia

Lotul echipei de fotbal Gaz Metan Medias s-a reunit azi dupa amiaza. Gazistii au efectuat un prim antrenament de reacomodare la efort pe terenul sintetic din cadrul bazei sportive, iar de joi vor avea cate doua antrenamente pe zi, cu exceptia zilei de duminica.

“Marti, 10 ianuarie a.c., jucatorii pregatiti de Cristian Pustai se vor deplasa la Bucuresti, iar miercuri dimineata vor zbura spre Antalya. Echipa se va pregati in Turcia pana in data de 26 ianuarie, perioada in care va disputa un numar de trei jocuri de verificare. Programul acestora urmează sa fie stabilit in zilele urmatoare”, au anuntat azi reprezentantii clubului. 

Patru jucatori au lipsit de la reunire, Azdren Llullaku transferat in Kazahstan la FK Astana, Romeo Roberto care ajunge miercuri seara la Medias, Eric de Oliviera care va ajunge vineri si Aleksander Susnjar care este asteptat si el in zilele urmatoare. Cristian Gavra si Valentin Cosereanu care vin amandoi dupa accidentări grave si operatii, au inceput pregatirea alaturi de echipa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *