Timotei Pacurar a castigat Triada MTB

Zilele trecute, ciclistul Timotei Pacurar a castigat Triada MTB. Tanarul de 25 de ani, din Micasasa, a reusit clasarea pe prima pozitie in clasamentul general, dupa cele trei curse. In data de 10 aprilie a.c., la cursa de la Avrig, s-a clasat pe locul doi, iar in zilele de 23 si 24 iulie a.c., Timotei a castigat locul I la categoria sa, la Paltinis MTB Project si Geiger MTB Challenge. In urma punctelor acumulate la cele trei curse, tanarul a castigat locul I in clasamentul general.
T Pacurar
Timotei Pacurar, impreuna cu Arpad Kelemen, au castigat editia 2016 a cursei 4Munti, una dintre cele mai dificile, dar si frumoase concursuri de MTB maraton din Romania. Este cel mai bun rezultat obtinut pana acum de Timotei.
“Urmeaza antrenamente dure pentru Nationalele de XCM, sper sa se lase cu un podium in clasamentul general. Dupa jumatate de sezon, pot spune ca m-am impus la categoria de varsta la toate cursele importante, exceptie fac nationalele de XCO, unde am avut cursa in mana, dar am pierdut pe barba mea”, scrie tanarul ciclist pe contul sau de facebook.

24 de comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *