Campionatul National de Stand Up Comedy, vineri la Joben Club and Lounge

Cel mai mare turneu de comedie al verii ajunge si la Medias. Campionatul National de Stand Up Comedy (EDITIA I ) contine 14 comedianti si peste 70 de spectacole in 30 de orase, fiind, actualmente in Romania, cel mai mare turneu de comedie al verii. 

Stand up Comedy Joben 2016

ECHIPA GALBENA ajunge la Medias, in Joben Club and Lounge, vineri 29 iulie a.c., in urmatoarea formula:

  • POPOVICI – A debutat, in 2005, in Cafe Deko, a ajuns sa prezinte seara de open-mic si sa deschida spectacolele celor de la Trupa Deko. Noaptea Devoratorilor de Publicitate l-a avut ca prezentator si headliner de 19 ori.
  • PAUL – semifinalist la iUmor (Antena 1), comediant dobrogean, foarte amuzant si dezorganizat. iresponsabil dar surprinzator de amuzant, la iUmor a facut https://www.youtube.com/watch?v=NbCDT39F_vA
  • GEORGE CT – are glume scurte si povestiri. Unele cu mesaj, altele cu SMS. Asa ca https://www.youtube.com/watch?v=Zmgds3E592U 
  • VICTOR – se autocaracterizeaza in felul urmator: „Tanar comediant, inalt (1,89), slab (dar nu slabut), istet, caut public la fel. Rog lipsa de seriozitate.Victor e numit „cel mai amuzant om din Romania”… de catre rudele sale apropiate.
  • ZLOTEANU – un improvizator destept care face stand up comedy si la care ai sa razi cu gura pana la urechi. Ce poate fi de spus mai mult decat atat?

    Biletul de intrare este  30 lei ( pe baza biletului primiti o bautura gratis).

5 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *