Galerie foto: Gaz Metan Medias si-a prezentat noile achizitii

Formatia de pe raul Tarnava Mare si-a prezentat noile achizitii astazi intr-o conferinta de presa sustinuta de catre presedintele clubului Ioan Marginean si tehnicianul Cristian Pustai.

Gaz Metan Medias 2016 - 2017

Gaz Metan a transferat in aceasta perioada nu mai putin de noua jucatori dintre care sase sunt reveni ale unor jucatori care au mai evoluat in trecut la echipa medieseana. Cel mai important transfer este aducerea brazilianului Eric de Oliveira. Pe langa Eric au mai semnat Mircea Axente, Sergiu Muth, Sabin Lupu, Valentin Cretu, Razvan Plesca, Jasmin Trtovac, Azdren Lullaku, Flavius Cuedan si Aleksander Susnjar.

Ne propunem sa facem o academie de fotbal la Medias in urmatoarea perioada, clubul doreste sa colaboreze si cu vechea Sparta si Clubul Sportiv Scolar din oras. In acest fel, in aproximativ 3 ani de zile vor aparea si primele rezultate, respectiv 2-3 jucători care sa ajunga la echipa mare. Intreaga academie de fotbal ar urma să fie condusă de antrenorul Cristian Pustai”, a declarat presedintele Ioan Marginean.

Sper sa incepem foarte bine startul campionatului, jucam acasa in fata propriilor suporteri, incepem un campionat nou, care se va desfasura exact ca anul trecut, cu acelasi sistem, sper sa avem un parcurs cat mai bun”, a declarat tehnicianul Cristian Pustai.

17 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *