Dragoste, Turman si Davis, noii jucatori ai BC CSU Sibiu

Trei noi jucatori se vor alatura echipei lui Dan Fleseriu in sezonul 2016/2017. Marcel Kawika Davis, Cedrick Lanier Turman jr. si Mirel Dragoste vor imbraca tricourile galben-albastre. Dupa ce Tincu, Lalovic si Mijajlovic si-au prelungit intelegerile si pentru sezonul 2016/2017 cu echipa din Sibiu, iar Bogdan Popescu s-a alaturat lotului sibian, Mirel Claudiu Dragoste, Cedrick Lanier Turman jr. si Marcel Kawika Davis vor face parte din echipa condusa de Dan Fleseriu.

Davis-Turman-Dragoste

Mirel Claudiu Dragoste vine in echipa, dupa ce sezonul precedent a evoluat la echipa din Medias si si-a petrecut junioratul la U-Mobitelco Cluj. In varsta de 21 de ani, baschetbalistul masoara 1,80m si este fundas.

Ceilalti doi noi componenti ai echipei au cetatenia americana si sunt la primul lor contract in Europa. Marcel Kawika Davis are 22 de ani, vine la Sibiu dupa ce a evoluat tot in NCAA in tricoul celor de la Utah Valley. Fundasul masoara 1.88m, iar in sezonul precedent a acumulat mediii de 14,4 puncte, 5,6 recuperari, 5,1 pase decisive.

Cedrick Lanier Turman jr. este nascut pe 11 ianuarie 1995, masoara 2,06m si a jucat ultimii doi ani la echipa Florida Atlantic din NCAA. Turman este pivot, iar in ultimul sezon a acumulat medii statistice de 9,9 puncte si 7 recuperari.

Lotul CSU Sibiu antrenat de Dan Fleseriu se va reuni pentru pregatiri in 1 august a.c..

5 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *