Red Bull Romaniacs 2016

Pe 12 iulie a.c., la Sibiu, cu deja traditionalul Prolog din centrul orasului, se va da startul editiei din 2016 a celui mai dur raliu hard-enduro din lume. Urmeaza apoi patru zile in munti, care le vor aminti concurentilor de la toate cele cinci clase de ce Red Bull Romaniacs are reputatia unei curse in care simplul fapt ca ajungi la finis trebuie privit ca o victorie.

PROLOG_Sebastian Marcovici_0013

La clasa Gold, cea cu traseul cel mai dificil si acolo unde sunt portiuni pe care este greu sa le parcurgi chiar si la pas, se inregistreaza o prezenta record. Aproape 50 de rideri au decis sa isi testeze limitele si sa infrunte una dintre cele mai dure zile din istoria hard-enduroului. Este vorba de joi, 14 iulie, cand frecventa sectiunilor dure va fi una care ii va stoarce de energie.

Photo_Predrag_Vuckovic_Prologue

Pana sa ajunga in off-road, riderii au de trecut peste show-ul urban. Calificarile pentru Prolog incep la ora 08:30 dimineata, iar primii 35 de rideri de la clasele Bronze, Silver si Gold vor concura in finalele de la ora 17:00. Traseul de pe Bulevardul Coposu din Sibiu este iarasi o opera de arta neconventionala, schitata de Andy Fazekas si echipa sa, iar riderii clasei Gold vor intra prima data in contact cu el luni, 11 iulie (ora 13:00), cand vor avea o scurta sesiune de ”recunoastere”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *