Potcovar celebru, la Clubul de Echitatie Transylvania

Michael Nuttall, unul dintre cei mai buni potcovari din Regatul Unit al Marii Britanii, se afla in aceste zile la Copsa Mica. Clubul de Echitatie Transylvania este gazda unui nou modul din cadrul Cursului de Potcovarie, organizat de catre Progressive Ideas cu asistenta Asociatiei pentru Bunastarea Cailor.

Michael-Nuttall

Cei interesati au fantastica oportunitate de a invata de la expertul potcovar din Marea Britanie si specialisti internationali in ingrijirea copitei. Din partea Progressive Ideas participa doamna Jo White, cunoscuta pentru implicarea in diferite campanii pentru cresterea si ocrotirea cailor, cum ar fi World Horse Welfare.

Cursul se desfasoara pana duminica si  include: evaluarea cailor si magarilor si a copitelor lor, echilibrul copitei, trimaj pentru cresterea si pastrarea sanatatii membrelor si a performantei, rezolvarea problemelor în acest domeniu. Pentru cei care, la evaluarea initiala, dovedesc cunostinte si deprinderi mai avansate de potcovarie, cursul va cuprinde pregatirea copitei pentru potcovire, alegerea potcoavei, potcovirea si finisarea potcovirii.

Organizatorii multumesc Asociatiei Donkey Sanctuary pentru sprijinul lor de a face aceste ateliere practice posibile.

20 de comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *