Concurs cu sania de vara la Arena Platos Paltinis

Complexul de vara Arena Platos Paltinis si-a deschis portile weekendul trecut. In fiecare sfarsit de saptamana, cei mici dar si cei mari au acum o paleta larga de activitati la dispozitie pentru a se putea bucura de aerul curat al muntilor Cindrel si fara sa se plictiseasca. Aproape 20 de atractii diferite, de la tiroliana la trasee de bicicleta, de la bile imense de zorbing la sarituri spectaculoase pe bagjump, ofera amuzament pentru toate categoriile de varsta.

APP Sanie de vara

Cea mai inedita dintre distractiile complexului de vara ramane insa sania de vara, principala atractie a parcului de distractii. Sambata, temerarii cu dor de iarna si cu pofta de adrenalina se pot intrece intr-un concurs de sanie ce se anunta tare spectaculos. Programul zilei de concurs incepe cu inscrieri si antrenamente, programate intre orele 10 si 12. La ora 12 vor avea loc antrenamentele oficiale, in care concurentii se vor putea acomoda cu sania, cu sistemul de franare si vor studia traseul de concurs dupa care la ora 13 va incepe competitia propriu-zisa. Concursul este structurat pe doua categorii de varsta, 7-14 ani si peste 14 ani.

Premiile sunt pe masura. Locul 1 va castiga un skipass de sezon pentru sezonul de iarna la Arena Platos Paltinis, locul 2 un abonament de o zi cu care va putea incerca toate atractiile complexului de vara iar locul 3 un pachet de trei ture cu sania de vara ce poate fi folosit pe durata intregului sezon. Taxa de participare la concurs este de 30 de lei.

16 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *