Transilvania Tattoo Expo, in weekend la Sibiu

Au mai ramas doar cateva zile pina la deschiderea celei de-a 8-a editii a Transilvania Tattoo Expo care are loc in perioada 1-3 Iulie la REDAL Strada Johann Sebastian Bach 4, Sibiu.

Anul acesta se pregateste a avea cea mai puternica si impresionata prezenta in ceea ce priveste artistii participanti. Pe parcursul celor 3 zile ale evenimentului, publicul Sibian are posibilitatea sa se tatueze sau doar sa admire peste 80 de artisti tatuatori in Romania dar mai ales de peste hotare. Probabil cel mai important artist participant din acest an este Carl Grace [SUA], artist tatuator actualmente cotat ca unul din cei mai de seama din lume, acesta este considerat varful de lance a miscarii freehand din industria tatuajelor. Abandonand constrangerile matritelor conventionale, lucrarile lui Carl curg liber dintr-un locas de inspiratie pura. Este un proces spontan dar egal de precis, o colaborare divina intre artist si colectional din care rezulta imagini unice.

Intru-cat tatuajele necesita un angajament foarte serios intelegem ca publicul are nevoie si de alte forme de divertisment adiacente aceste miscari, in acest sens anul acesta am ales sa avem cativa invitati care cu siguranta nu trebuie ratati!

Transilvania Tattooexpo 2016_2

Invitatul care o sa declanseze cele mai multe selfie-uri si poze este legendarul Emilio Gomzalez (Venezuela/SUA). Piercer si artist body-modification de origine ibero-venezueleana Emilio Gonzalez este cel mai tatuat si modificat om din lume! Ca si meserie este artist body-modification specializat in proceduri precum ascutit de urechi, bifurcati/despicari de limbi, piercing cu bistriu, nulificare de manelon, implanturi extreme si este considerat in general unul din cei mai radicali exponenti ai acestui curent. Datorita tatuajelor sale faciale si a implanturilor foarte provocatoare, Emilio este cel mai usor de recunoscut si publicat body-artist din lume.

Frecvent calatoreste insotit de doamne si domnisoare deosebit de frumoase iar la Sibiu va veni insotita de sperba América Noroño Orea. Toate aceste aspecte il fac pe Emilio o adevrata vedeta a scenei body-modification si cu siguranta veti dori sa-l vedeti in persoana la Sibiu.

Pentru cei interesati de senzatii tari Emilio va veni pregatit pentru sesiuni de body-suspension, practica prin care temerarii pot trai unul din cele mai vechi ritualuri umane (de origine amerindiana) si anume strapungerea pielii cu carlige metalice si ulterioara ridicare in aer a persoanei cu ajutorul unui sistem de franghii si scripeti pentru a atinge acel punct de suspendare in care greutatea intregului corpul sta atarnat de acele carlige.

Pentru cei ce doresc doar sa priveasca poate scene mai putin intimidante dar totusi intense anul acesta in colaborare cu Adrian Mihai “Sfarma Piatra” zilnic vor avea loc demonstratii de forta si lupte MMA  intr-un ring special amenajat in incinta evenimentului. Veti putea vedea live lupatori sibieni care vor si vor intra in ring spre amuzamentul publicului.

In plus, dupa succesul prezentei echipei Invaders de la editia din 2013 anul acesta trupa de divertisment revine cu un show vizual unic cu o temtica post apocaliptica intitulata Mad Max Returns, un show ce nu trebuie ratat!

Prezentatorii evenimentului vor fi Claudiu Cartana (inconfundabial voce radio) si superba DJ Wanda (Bucuresti) in limba Romana iar pentru limba engleza o avem ca invitata speciala pe Bernadette Macias personalitate TV, prezentatoare de conventii de tatuaje si corespondent Sullen TV din Los Angeles, SUA, pentru limba engleza. Responsabili pentru muzica vor fi DJ Spy din Germania.

Vizitatorii pot avea ocazia sa se tatueze in cadrul evenimentului, artistii nu doar expun lucrari deja executate ci pot exectua tatuaje pe doritori chiar la eveniment. Cei interesati sunt rugati sa contacteze direct artistii publicati pe pagina web: http://www.tattooexpo.ro/tattoo-artists

Pretul biletului pentru acces la eveniment este de 15 lei/zi. Copii sub 7 ani si pensionarii au access gratuit.

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *