Untold: Campania „Transilvania All Inclusive”

 UNTOLD, cel mai bun festival din Europa, a lansat zilele trecute campania „Transilvania All Inclusive” in cadrul Conferintei Internationale a Organizatiei Mondiale a Turismului, in prezenta Secretarului General al ONWTO, Taleb Rifai. Prin aceasta campanie, UNTOLD isi propune sa fie mai mult decat un festival de muzica si sa devina un ambasador si un deschizator de drumuri pentru turistii care participa la cea mai tare experienta muzicala a anului 2016. Astfel, in parteneriat cu Autoritatea Nationala pentru Turism, bratara UNTOLD va oferi, in perioada 5-19 august, reduceri la toate obiectivele turistice importante din Transilvania, transformand taramul lui Dracula in cel mai mare resort din lume.

Transylvania All Inclusive_UNTOLD 2016

Organizatorii, impreuna cu TUI Travel Center, au pregatit doua circuite turistice, incepand din nordul Transilvaniei si pana in sudul regiunii. Indrumati de un ghid specializat, turistii pot sa descopere, cu ajutorul bratarii de festival, frumusetile din sudul Transilvaniei.

Alba Iulia, Sibiul, Brasovul, Sighisoara, Salina Turda sau bisericile fortificate din zonele Viscri, Prejmer, toate pot fi vizitate de cei care vin sa se bucure de cel mai bun festival din Europa, UNTOLD. Nordul Transilvaniei e la fel de palpitant. Cimitirul Vesel de la Sapanta, urmat de cele mai impresionante biserici de lemn din Barsana si Ieud, dar si celebra calatorie cu Mocanita vor oferi o experienta de neuitat celor care pasesc pentru prima data in Transilvania.

Toate aceste destinatii fac din regiunea din inima Romaniei una dintre cele mai frumoase povesti de istorie, dar si de legende scrise vreodata. Transilvania a fost situata, de celebrul ghid turistic Lonely Planet, pe primul loc intr-un top al regiunilor turistice din lume care merita vizitate in 2016.

5 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *