Retragerea cu torte, la Copsa Mica

In cursul zilei de miercuri, la Scoala Gimnaziala din Copsa Mica a avut loc festivitatea de absolvire a clasei a VIII-a, sarbatorita printr-o ceremonie deosebita, ajunsa deja la cea de-a X-a editie. Astfel, elevii scolii impreuna cu bunici, parinti, frati si prieteni s-au intalnit in curtea scolii la ora 18.00, pentru festivitatea de incheiere a anului scolar si retragerea cu torte a colegilor din clasa a VIII-a.

retragere cu torte Copsa Mica

Ritualul retragerii cu torte simbolizeaza trecerea elevilor din ciclul gimnazial in cel liceal; a fost perfectionat de catre 10 generatii de elevi copseni, ajungand sa fie azi un eveniment local de exceptie.

Proaspetii absolventi ai claselor a VIII-a de la Copsa Mica au avut parte si de momente artistice pregatite de colegii lor mai mici. Acestia au prezentat dansuri populare si moderne, dansuri de majorete, recitaluri de muzica usoara, iar la final, toti cei prezenti au incheiat festivitatea si anul scolar cu o ”Perinita” romaneasca, in care s- au prins toti cei prezenti, cu mic cu mare.

5 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *