Crosul Bucuriei, prima editie

Centrul de Integrare prin Terapie Ocupationala (CITO) Medias impreuna cu Asociatia de Turism si Ecologie Dianthus organizeaza in data de 9 iulie a.c., ora 10:00  la lacul Baraj  Ighis din Medias, prima editie a “CROSULUI BUCURIEI”.

afis-crosul-bucuriei

Cu deviza “Contribuie la bucuria celor din jurul tau prin simpla ta participare la ” Crosul Bucuriei ”  organizatorii invita iubitorii de natura si sport la miscare in aer liber.

 Crosul consta in parcurgerea unei distante de  2 km in jurul lacului Ighis  (distanta poate fi parcursa si in pas de plimbare). Organizatorii si participantii sunt rezidentii  si angajatii Centrului de Integrare prin Terapie  Ocupationala din Medias impreuna  cu toti cei care  doresc sa promoveze bucuria de a fi impreuna si vor fi  prezenti la lacul Ighis, sambata  9 iulie,  ora 10.

Va fi un cros atipic, fara clasamente si timpi, cu mesaje motivationale de-a lungul traseului. “In orice vrei sa faci e foarte important sa oferi puterea exemplului. Daca vrei sa fii un exemplu pentru altii, fii tu primul si  recomanda si altora sa faca. Inoveaza, deschide drumuri, arata ca se poate.” transmit organizatorii. Efortul celor prezenti  va fi rasplatit  cu diplome de participare  si multa bucurie. Participarea este libera. Va asteptam cu drag!

Sustinatori: Directia Municipala pentru Cultura, Sport, Turism si Tineret, Meditur, Clubul Sportiv Scolar Medias, Biblioteca “St. L. Roth” Medias.

8 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *