Transylvania Horse Show, editia 2016

Cea de-a sasea editie a Transylvania Horse Show va avea loc in perioada 10 – 12 iunie a.c., la Prod, jud. Sibiu, si va aduce in Romania concurenti din 16 tari, precum si oficiali ai lumii ecvestre nationale si internationale. Scopul acestui eveniment este acela de a readuce in atentia publicului larg echitatia, ca sport profesionist si amator.

THS

Transylvania Horse Show este un eveniment ecvestru international, care gazduieste anul acesta doua tipuri de competitii oficiale: Cupa Romaniei la proba completa – cross country, proba cu obstacole naturale pe teren variat, proba de obstacole si dresaj – si Concursul International Universitar – Cupa Natiunilor pentru Studenti, pentru acesta din urma Transylvania Horse Show primind premiul “Concursul anului” pentru editiile din 2011, 2012, 2014 si 2015. Pe langa cele doua competitii, la Transylvania Horse Show vor avea loc show-uri si demonstratii ecvestre.

poster THS

Evenimentul isi propune sa promoveze artisti si producatori locali, sa amplifice potentialul turistic al zonei, dar si sa prezinte o competitie sportiva intr-o atmosfera relaxanta, de vacanta, intr-un peisaj inedit. Spectatorii vor avea la dispozitie si o zona de chill&fun, unde se vor putea destinde atat cei mari, cat si cei mici. Satul Prod se afla situat la doar 16 kilometri de Sighisoara, unul dintre cele mai bine pastrate orase medievale din Europa, inclus in lista siturilor UNESCO.

O retrospectiva a Transylvania Horse Show 2015 puteti viziona mai jos

5 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *