CSU SIBIU U14 la Turneul Final

Juniorii Under 14 ai CSU Sibiu sunt la Turneul Final. Elevii lui Alexandru Rubint joaca primul meci astazi, de la ora 12:00, in sala Agronomia din Bucuresti, si spera la o clasare cat mai buna in primele echipe din tara.

Dupa ce, in sezonul trecut, CSU Sibiu U14 a participat la Turneul Final si a obtinut locul al 6-lea, sezonul acesta s-a calificat din nou in ultima faza a campionatului, dupa turneul de baraj. Juniorii pregatiti de Sandu Rubint joaca Turneul Final, intre 18 si 22 mai a.c., la Bucuresti, alaturi de echipele ”Dan Dacian” Bucuresti, U-Mobitelco Cluj si CSS Sighet.

csu sibiu u14

”Vom juca turneul final intr-o grupa foarte grea, teribila, as putea spune. Primul meci il jucam cu vicecampionii, cei de la U-Mobitelco Cluj, si cred ca va fi cel mai greu meci pentru noi. Joi jucam cu cei din Sighet, cu care nu ne-am intalnit sezonul acesta, dar ei sunt campionii din sezonul trecut, iar vineri avem meci cu Dan Dacian. Sper sa ne depasim performanta de anul trecut, cand ne-am clasat pe locul 6”, a spus Alexandru Rubint.

Meciurile echipei la turneul final sunt programate de la ora 12:00, in fiecare zi, dupa cum urmeaza:

  • Miercuri, 18 mai 2016, ora 12:00: U-Mobitelco Cluj-Napoca – CSU Sibiu
  • Joi, 19 mai 2016, ora 12:00: CSU Sibiu- CSS Sighetu Marmatiei
  • Vineri, 20 mai 2016, ora 12:00: ACS Dan Dacian Bucuresti- CSU Sibiu

Semifinalele si finalele sunt programate sa aiba loc sambata si duminica.

CSU Sibiu U16, pregatita de Alexandru Kovacs, s-a calificat si ea la Turneul Final si va juca, la finalul lunii, la Cluj.

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *