Azi se deschide Fresh Spot

Incepand din aceasta dupa amiaza, mediesenii vor putea savura sucuri naturale si smoothiuri, salate si sandwichuri, la Fresh Spot. Localul este situat in centrul orasului, pe str. St.L Roth nr 13.

Logo-fresh-spot

“Ideea infiintari unei afaceri care, prin produsele si activitatea ei promoveaza sanatatea, este un lucru necesar, atat pentru oameni, cat si pentru natura si mediul inconjurator in care traim. Plecand de la expresia “Esti ceea ce mananci”, conceptul localului promoveaza sucurile naturale si mancarea vie printr-o abordare rapida si eficienta”, spun proprietarii.

Fresh Spot este un concept nou nu doar pentru Medias, ci si pentru Romania. Este, totodata, foarte complex, cu salad bar, juice bar si bucatarie. Meniul este bazat pe bogatiile naturii, iar preparatele vor fi toate produse home made. Un meniu variat de sucuri naturale si smoothiuri, salate si sandwichuri preparate cu cele mai proaspete ingrediente. In plus, in fiecare zi vor fi gatite doua preparate de baza si doua supe creme, astfel produsele de aici vor fi tot timpul proaspete.

fresh-spot-Medias

“Partenerii/furnizorii i-am ales pe spranceana. Astfel, vom avea cafea bio italiana (Pasccuci) si, in plus, pentru pasionatii de cafea vom aduce in fiecare luna un tip de cafea mono origini, care provine din diferite colturi ale lumii: Etiopia, Brasilia, Corsica, Cuba etc. Berea pe care o vindem este una artizanala, printre putinele beri din Romania cu fermentatie de 45 de zile. (Nenea Iancu).

Promitem sa facem suc cu sufletul, din cele mai bune ingrediente posibile, de aceea sucul nostru este proaspat si pur, iar formulele sunt atat de intense, incat vor avea o influenta pozitiva asupra sanatatii clientilor nostri. Misiunea noastra este aceea de a oferi clientilor o alternativa la ”mancarea traditionala”, iar prin ceea ce facem sa-i ajutam sa constientizeze importanta unei alimentatii cat mai sanatoase.

Credinta noastra este pe cat de simpla, pe atat de adevarata: credem cu tarie ca mancarea are puterea de a ne transforma viata, influentand-o intr-un mod pozitiv. Acest aspect a stat la baza infintarii conceptului Fresh Spot, unde propunem un meniu variat de sucuri naturale si mancare vie, care sa aduca beneficii consumatorilor, prin aportul de vitamine, minerale si antioxidanti”, mai adauga patronii.

Fresh-Spot_Medias

67 de comentarii


  1. am multă încredere că în sfârșit mi-am găsit locsorul unde pot să mănânc sănătos….la Mediaș. Aștept să gust din fiecare preparat și să mă las surprinsă de noile arome.

    Răspunde

  2. Felicitari pentru initiativa si realizare!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *