Sibiu Jazz Festival 2016

Sapte zile de concerte in spatii conventionale si neconventionale, indoor si outdoor, jam sessions, spectacole stradale si expozitii, acestea sunt cateva dintre propunerile Sibiu Jazz Festival din acest an.

In perioada 23-29 mai a.c., Sibiul va rasuna din nou in ritmuri de jazz. Cea de-a 46-a editie a Sibiu Jazz Festival aduce in program proiecte artistice inedite, variate ca stil si origine etno-culturala. In line-up-ul acestui an: Modern Art Orchestra (Ungaria), Trio Reijseger – Fraanje – Sylla (Olanda), Sekou Kouyate (Guinea), The Diaspora House (Israel), Dock In Absolute (Belgia, Luxemburg) sau Tangostinato (Italia).

Untitled-1

Festivalul debuteaza cu deja traditionalul Concurs International Sibiu Jazz Festival, care se va desfasura in perioada 23-25 mai a.c., la Teatrul Gong. Platforma de afirmare pentru tinerii muzicieni, concursul va putea fi urmarit in direct si pe livestream.com, sibiujazz.ro sau contul de Facebook al Festivalului.

“Dupa doua zile de concurs, vom asista la Gala de Premiere, ce va fi deschisa, in acorduri de jazz manoush, cu recitalurile castigatorilor editiei 2015: Hot Club de Cluj & Cornel Bucsa si Trio-ul condus de Amalia Preda, castigatoarea premiului pentru cel mai bun solist vocal in anul 2014”, spun organizatorii.

15 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *