Intra in echipa proiectului “Mana in Mana cu Fericirea”

Proiectul mediesean “Mana in Mana cu Fericirea” isi mareste echipa. Proiectul a fost pornit de Andreea Marian la Medias in iarna anului trecut. Obiectivele principale ale acestui proiect sunt de a contribui in mod activ si direct la imbunatatirea calitatii vietii, a modului in care relationam cu cei din jurul nostru dar in primul si in primul rand al modului in care relationam cu ai nostri copii.

join our team

In contextul in care foarte multe persoane dar mai ales familii se afla in criza, este foarte mare nevoie sa intelegem cum putem aborda si solutiona provocarile zilnice la care suntem supusi. Astfel, Mana in Mana cu Fericirea propune o serie de conferinte, seminarii si ateliere care sa vina in intampinarea acestor nevoie. Proiectul a luat mare amploare si se bucura de mult succes adunand participanti atat din Medias cat si din Sibiu, Targu Mures si Sighisoara.

Andreea Marian, initiatoarea proiectului, doreste sa consolideze in jurul sau o echipa dinamica pentru a realiza impreuna obiectivele propuse. Suntem in cautare de noi membri pentru echipa noastra. “Ne dorim persoane sociabile, dornice sa se implice in proiecte atat de frumoase care vizeaza dezvoltarea personala. Avem nevoie de persoane care sa posede bune abilitati de comunicare, sa fie familiarizate cu utilizarea retelelor de socializare si care sa nu aiba dificultati in utilizarea programelor de creare a documentelor in format electronic. Experienta in organizarea de evenimente constituie un avantaj. Asteptam CV-urile celor interesati la adresa de email: contact@manainmanacufericirea.ro”, spune Andreea.

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *