CSU Sibiu participa la Semimaratonul 2016

CSU Sibiu, prin Asociatia Baschet Club Sibiu, va fi prezent la Semimaratonul organizat de Fundatia Comunitara Sibiu, in data de 28 mai a.c., cu un proiect prin care urmarim strangerea de fonduri care sa acopere o parte din costurile de inchiriere a salilor de antrenament si achizitionarea de echipamente sau materiale sportive necesare grupelor de juniori ale CSU Sibiu.

”Impreuna sprijinim performanta tinerei generatii de baschetbalisti” este proiectul prin care incercam sa ii sprijinim pe micii baschetbalisti ai CSU Sibiu in ceea ce inseamna pregatirea in vederea participarii la competitiile sportive organizate de Federatia Romana de Baschet.

Pentru acesti tineri, sportul cu mingea la cos a devenit, din joaca, o pasiune si credem ca o comunitate unita ii poate incuraja sa faca performanta in competitiile la care participa.
Avand privilegiul de a ne afla intr-o comunitate care iubeste baschetul, credem ca putem mobliza mai multa lume pentru a se implica in cresterea performantelor acestor copii si de a atrage, alaturi de ei, cat mai multi tineri care sa practice acest sport. Antrenamentele, echipamentele, dar si participarile in competitiile interne implica costuri mari, care au nevoie mereu de suplimentari.

Ne-am propus sa strangem la Semimaratonul organizat de Fundatia Comunitara Sibiu, in 28 mai a.c., suma de 15.000 de lei, bani care sa acopere o parte din costurile de inchiriere a salilor de antrenament si achizitionarea de echipamente sau materiale sportive necesare grupelor de juniori ale CSU Sibiu.

Pentru a sustine proiectul nostru, trebuie sa va inscrieti ca alergatori pentru proiectul ”Impreuna sprijinim performanta tinerei generatii de baschetbalisti”, iar apoi sa incercati sa atrageti cat mai multi sustinatori, care vor dona diverse sume pentru aceasta cauza.

Invitam sibienii iubitori ai baschetului, si nu numai, sa se inscrie ca alergatori la Semimaraton accesand pagina http://maratonsibiu.ro/inscriere-alergator/ sau sustinatori ai alergatorilor inscrisi pentru proiectul nostru aici: http://maratonsibiu.ro/inscriere-sustinator/.

Detalii despre conceptul Semimaratonului organizat de Fundatia Comunitara Sibiu pot fi gasite aici: www.maratonsibiu.ro

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *