Trupa de teatru „Noi si… atat” prezinta premiera piesei „Visinata de afine”

Trupa de teatru „Noi si… atat”, in colaborare cu Primaria municipiului Medias, va prezenta premiera piesei „Visinata de afine” de Cornel Udrea. Aceasta va avea loc maine, 11 octombrie, de la ora 18.00, pe scena Salii Traube din Medias.

Piesa de teatru, in regia Marinei Vienescu, este o comedie ce aduce in prim plan viata unei comunitati dintr-un bloc, confruntata cu diferite stari sociale si morale, in functie de tipologia si caracterul foarte diferit al personajelor. Invitatii speciali la premiera acestui spectacol vor fi autorul piesei, scriitorul Cornel Udrea, coordonator de programe de divertisment, teatru radiofonic si spectacole cu public, precum si actorul Dorel Visan.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.