Salone di Bellezza ofera servicii in premiera la Medias

De curand s-a deschis la Medias, un nou salon de infrumutesare la nivel european. Salone di Bellezza este situat in cartierul Vitrometan pe Soseaua Sibiului , nr 46. Inafara de traditionalele servicii de coafura si  manichiura-pedichiura la Salone di Bellezza, ai parte de cele mai noi tehnologii de cosmetica si tratamente estetice nechirurgicale.

Doar aici poti beneficia de Microneedlingul inductie de colagen.

Microneedlingul inductie de colagen s-a dovedit a fi o metoda simpla si rapida pentru tratarea in conditii de siguranta a ridurilor si cicatricilor.

Microneedling inductie de colagen sau terapia de inducere percutanata de colagen este o procedura de rejuvenare-regenerare a pielii  minim invaziva care implica utilizarea unui dispozitiv medical de forma unui stilou cu microace de unica folosinta.

Tratamentul poate fi aplicat si la nivelul zonelor mai sensibile (conturul ochilor, al nasului si al buzelor).  In plus, acele vibreaza si acest lucru ajuta la diminuarea senzatiilor neplacute din timpul tratamentului. Fie ca vorbim de cicatrici de acnee, post-varsat de vant, sau despre imbunatatirea calitatii pielii, cum ar fi ridurile, tenurile imbatranite, porii dilatati si chiar vergeturile, toate acestea se pot trata prin microneedling inductie de colagen.

Tratarea pielii cu ajutorul terapiilor ce presupun riscuri minime si timp scazut de recuperare castiga teren in fata interventiilor chirurgicale. Cele mai cunoscute beneficii ale dispozitivului Plasma Pen sunt rejuvenarea si indepartarea diverselor leziuni benigne si a defectelor de pigmentare de la nivelul tegumentului.

Salone di Bellezza te asteapta zilnic dupa urmatorul program: de luni pana vineri intre 9 si 17, sambata intre 9 si 14. Pentru programari sunati la numarul de telefon 0770.729.685 si vizitati pagina de facebook Salone di Bellezza Medias.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *