The Humans pregatesc o surpriza pentru semifinala Eurovision

The Humans vor canta azi, 10 mai a.c., in a doua semifinala Eurovision, unde vor avea nevoie de voturile romanilor din strainatate, care vor conta in proportie de 50%, iar restul de 50% vor fi decizia juriului. Marea finala are loc pe 12 mai, iar ambele pot fi urmarite in direct si in exclusivitate pe TVR 1, TVR HD si TVR+, de la ora 22.00.


Solista, Cristina Caramarcu, a declarat ca vom avea o surpriza in ziua concursului. „La 100 de ani de la Marea Unire, vom celebra Centenarul chiar pe scena Eurovision, intr-un mod cu totul special. Nu va spun mai multe acum, dar veti afla joi, in direct, la TVR 1”.

Toti participantii vor fi jurizati de Nicu Patoi, Anca Lupes, Alexandra Cepraga, Gabriel Cotabita si Mihai Alexandru, membrii de anul acesta ai juriului Eurovision. Ca sa mearga in finala, Romania are nevoie de voturile romanilor din strainatate in proportie de 50%, in timp ce restul de 50% va fi decizia juriului.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.