Primaria Medias organizeaza doua dezbateri publice

Primaria Municipiului Medias va organiza, in data de 2 februarie a.c., in Sala de Sedinte „Daniel Thellmann“, doua dezbateri publice privind „Planul de Mobilitate Urbana Durabila la nivelul Municipiului Medias“ – ora 10:30, respectiv „Studiul de trafic pe zona circulatiei de tranzit in Municipiul Medias“ – ora 11:30.


Prin Planul de Mobilitate Urbana Durabila (PMUD), elaborat de catre SC Fip Consulting SRL Bucuresti, au fost propuse 30 de masuri prioritare pentru imbunatatirea mobilitatii in Municipiul Medias. Valoarea totala estimata a investitiilor pentru cele 30 de masuri propuse in cadrul Planului de Mobilitate Urbana se ridica la suma de 40,87 mil. euro si vizeaza un orizont de timp impartit in doua etape: perioada 2017-2020, respectiv 2020-2030.
Prin “Studiu de trafic pe zona circulatiei de tranzit in Municipiul Medias”), elaborat de catre SC AM PROJECT DESIGN & CONSULTING SRL Bucuresti, au fost propuse trei variante ocolitoare pentru traficul greu, necesare imbunatatirii mobilitatii in municipiul Medias, ce urmeaza a fi transpuse intr-un Studiu de Fezabilitate pentru stabilirea solutiilor exacte si optime.
Detalii despre cele doua dezbateri ai pe site-ul Primariei municipiului Medias, www.primariamedias.ro

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.