Prima editie a Cupei Romaniei la Baschet 3×3

Faza de calificare din cadrul primei editii a Cupei Romaniei la baschet 3×3 se va desfasura la Medias, in Sala Sporturilor, in zilele de 14-17 februarie 2019. Cele 22 de echipe vor fi impartite in doua serii, Est si Vest, pe criteriu geografic, in doua localitati (una fiind Medias).

Se vor desfasura cate 4 turnee, obligatorii pentru toate echipele din LNBM. In fiecare serie echipele vor fi impartite in grupe de 3(4) echipe si se va juca round-rubin (2-3 jocuri) si apoi eliminatoriu. Se va face clasamentul pe cele 4 turnee si primele 6 clasate din fiecare serie se vor califica la turneul final al Cupei Romaniei.

Clasificarea echipelor in clasamentul CRM 3×3 se va realiza adunand punctele obținute de catre jucatori, conform clasamentului FIBA. Jucatorii care nu au implinit varsta de 18 ani nu vor avea drept de joc.

Turneul final (semifinal): 13-14 aprilie, cu 12 echipe; echipele vor fi impartite in 4 grupe de cate 3 echipe fiecare, se va juca in sistem round-rubin, urmat de jocuri eliminatorii, sferturi de finala, semifinala si finala.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.