Peste 45 de participanti la campania „Doneaza sange la Medias”

Peste 45 de medieseni au participat ieri, 3 noiembrie a.c., la campania „Doneaza sange la Medias”.

“Ne bucuram tare mult ca si de aceasta data mediesenii si nu numai, s-au mobilizat si au fost prezenti la acest eveniment. In urma confirmarii acestora, am avut 47 de inscrisi, dintre care au putut dona 38 de persoane. Asta inseamna peste 100 de vieti salvate.

Multumim tuturor celor prezenti si ne cerem scuze celor care nu au reusit, desi au confirmat, dar au fost pusi in lista de asteptare, insa cu siguranta vom mai avea acest gen de campanie, astfel incat sa poata dona toti cei care doresc.

Multumim personalului de la TIO TOM – Bistro Express pentru ca ati fost prezenti de la ora 7.30 si ne-ati facut cele mai bune sandwich-uri (ca de fiecare data), cafea si ceai. Konsta Spendid alaturi de noi, I Love Medias, Beeline – web design & more de asemenea. Multumim Centrul Regional de Transfuzie Sanguina Targu Mures, multumim voluntarilor prezenti”, spun cei de la Crucea Rosie Subfiliala Medias.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.