Oradea primeste vizita mediesenilor de la Ordinul Teutonii Transilvaniei

Ordinul Teutonii Transilvaniei participa in acest sfarsit de saptamana la Festivalul Medieval Oradea, unul dintre cele mai mari festivaluri medievale din Romania, care este organizat anual in luna iulie, in Cetatea Oradea. O sa fie patru zile de festival, 600 sute de cavaleri, luptatori si personaje medievale, reconstituiri spectaculoase de batalii istorice, musica live, mestesuguri si traditii, jonglerii cu foc, intr-o locatie invaluita de istorie si legende.

Ordinul participa cu 12 membrii si 5 cai, in cadrul unei tabere medievale de secol XIII. Editia 2019 a Festivalului Medieval aduna la Oradea nu mai putin de 43 de trupe medieval din 11 tari: Romania, Ungaria, Slovacia, Cehia, Rusia, Franta, Republica Moldova, Croatia, Ucraina si Serbia. O sa-I insotecs si eu pe cavalerii medieseni si o sa revin cu un material special dedicat acestui eveniment.

Programul festivalului se poate vedea aici.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.