O sibianca este invitata sa studieze in Coreea de Sud

Sibianca Gabriela-Viorica Vlad a primit o invitatie de studii in Coreea de Sud. Tanara joaca Go si invata la Colegiul Național Pedagogic „Andrei Șaguna”, Sibiu. Invitatia a venit din parte unui profesor cu 30 de ani de experienta, Kim Seungjung, care vrea ca Gabriela, sa participe la “The Samsung Cup 2019”, un concurs international de Go.

“Bursa consta intr-o perioada de 3 luni de zile, dar cei din Coreea iși doresc ca eu sa pot sta un an, pentru a-mi definitiva studiile, astfel atingandu-mi scopul de a ajunge campioana europeana” spune Gabriela, care este in cautare de sponsori pentru a petrece un an de zile in Coreea.

Federația Europena de Go spune ca sibianca este cea mai promitatoare jucatoare si ca datorita acestei burse este posibil sa ajunga o jucatoare de top.

Cei interesati sa o ajute pe tanara sportiva au mai multe detalii pe blogul ei.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.