Mickey si prietenii sai vin la Medias !

Acum ai ocazia sa iti intalnesti personajele favorite in cadrul celui mai distractiv spectacol pentru copii. Mickey si Minnie stiu cat de important este micul dejun pentru a avea energie intreaga zi, asa ca au pregatit un spectacol muzical inedit pentru cei mici.

Evenimentul este organizat in data de 29 martie a.c., de catre Golden Party Cluj – Napoca in parteneriat cu Primaria Municipiului Medias la Sala Traube Medias, incepand cu ora 17.00.

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la spectacol, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet, indiferent de varsta.Accesul minorilor (0-18 ani) in locatia evenimentului se face doar insotiti de minim un adult (parinte sau tutore legal).

Biletele se gasesc online pe site-ul Eventbook.ro, la Centrul de Informare Turistica, Str. Nicolae Iorga Nr. 2, la sala de spectacol (cu 2 ore inainte de eveniment in limita disponibilitatii ) si la oficiile postale (care sunt semnalizate eventbook.ro). Exista trei categorii de bilete, cu preturi intre 12 lei – 20 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *