Interviu: Alexandru Stupar – Pro As Medias (video)

Alexandru Stupar a castigat zilele trecute locul intai la dublu, in cadrul unui concurs la Oradea. Tanarul sportive este legitimat la Clubul Pro AS Medias si pregatit de antrenorul Toni Gaspar iar preparatorul fizic Catalin Ciucu. Alexandru a fost  zilele trecute pe la Radio Ring, unde am realizat un scurt interviu.

Alexandru Stupar face tenis de 8 ani, este elev in clasa a IX-a la Liceul Axente Sever. Pana acum Stupar a castigat de 5 ori campionatele nationale, in 2017 a  fost dublu campion national (simplu si la dublu), finalist la turneul international de la Oradea si semifinalist la turneul international din Grecia. Idolul sau este  Novak Djokovic si Alex spune ca “vreau sa imi ating limitele in circuitul ATP”.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.