Fotbal: Bilete pentru partida Gaz Metan Medias – Astra Giurgiu

Echipa de fotbal Gaz Metan Medias joaca vineri, 1 februarie a.c., de la ora 20:00 pe teren propriu cu Astra Giurgiu, intr-o partida contand pentru etapa cu numarul 22 a campionatului Ligii intai Betano. Biletele pentru acest joc se vor pune in vanzare in zilele de joi și vineri la casieriile Stadionului Gaz Metan.

Astfel, joi programul de vanzare al biletelor va fi intre orele 16:00 – 19:00, iar vineri in intervalul orar 16:00 – 20:00. Prețul unui bilet va fi de 15 lei, iar accesul va fi permis exclusiv la Tribuna a doua. Biletele achiziționate pentru partida cu FC Hermannstadt, ultima oficiala din 2018, sunt valabile și pentru cea cu Astra Giurgiu.

Incepand de joi pot fi achizitionate bilete si de la chioscurile alimentare unde se vinde paine de Bazna, situate pe strada 1 Decembrie langa scoala Generala 5 (cartier Gura-Campului), Strada Blajului vis a vis de magazinul Profi (cartier Vitrometan), respectiv in piata agroalimentara la iesirea strada Virgil Madgearu (zona centrala).

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.