Medieseni participanti la Robotics Demo

Zilele trecute echipa Code Warriors din cadrul Liceului Teoretic “Stephan Ludwig Roth” a participat la evenimentul Robotics Demo, in cadrul BRD FIRST Tech Challenge Romania. Evenimentul a fost gazduit de catre Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca.

“In prima parte a intalnirii a avut loc inspectia robotilor, a urmat o serie de meciuri demonstrative intre echipe, iar apoi au fost analizate caietele tehnice. Am primit sfaturi si indrumari, toate contribuind la pregatirea noastra pentru etapa regionala de la Timisoara, care va avea loc in mai putin de o luna.

Acest eveniment a fost o experienta foarte placuta si benefica pentru noi, deoarece am luat un prim contact cu celelalte echipe, dar si cu atmosfera de concurs. Ne-am dat seama ce functioneaza bine la robot, dar si ce mai avem de imbunatatit.

Suntem multumiti de rezultatul nostru, locul 12 din 39 de echipe, dar suntem motivati sa progresam si sa muncim in continuare cu determinare. Multumim organizatorilor si tuturor echipelor participante pentru atmosfera frumoasa creata!”, spun tinerii de la Code Warriors, indrumati de profesorul Marius Gosa.

Sponsorii echipei Code Warriors: Iquest Cluj-Napoca, Nisal, Prepitech, Bachmann, Farmacia Apotheka, The Bean, Bony Med (materiale promotionale).

Numarul de telefon la care se poate suna in legatura cu sponsorizarile: 0754320603 – Denisa Dragota

Mai multe detalii o sa aflam azi,  in cadrul emisiunii “Lentila de Contact” de la Radio Ring, incepand cu ora 18:15.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *