Ezé Wendtoin din Burkina Faso sustine un concert la Festivalul Verzei

Maine, 12 octombrie a.c., un cantaret din Burkina Faso concerteaza la Festivalul Verzei din Mosna. Ezé Wendtoin este un om de divertisment care cheltuieste multa energie. Prin aspectul sau simpatic, castiga inimilespectatorilor prin furtuna si ii aduce la dans. Muzica sa leaga oamenii si reuneste culturile. Ezé locuieste in Germania din 2015, iar in acest an a inregistrat albumul “Inzwischen Dazwischen” la casa de discuri Trikont.

Tanarul este un talent complet: canta la cinci instrumente si in patru limbi. A concertat deja in multe tari europene, in S.U.A. si desigur in Africa. In Burkina Faso, Ezé Wendtoin, impreuna cu alti artisti, au fondat o asociatie de ajutor pentru copiii strazii, iar la Mosna, concerteaza datorita domnului Manfred Brandt.


Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.