Directia 5 revine la Dumbraveni

Trupa Directia 5 revine sambata, 11 februarie a.c., la Bistrobaum Dumbraveni. Hituri mai vechi, cat si piese recente vor fi interpretate intr-o atmosfera plina de emotie, in care iubirea va fi pe primul loc.

“Iubirea este motorul vietii! Nu cred ca este un motor mai bun care ne poate motiva. Te mana inainte dragostea fata de familia ta, fata de prietenii tai, fata de oamenii carora le canti. Acesta e motorul, nu e altul. Nu banii, nu mancarea, nu religia, nu politicul, nu avutia, nu! Dragostea! Atat”, a declarat Cristi Enache, pentru revista Formula AS, anul trecut, inaintea concertului de la Medias.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.