Azi incepe Turul Ciclist al Romaniei

Azi incepe editia cu numarul 52 a Turului Ciclist al Romaniei. Anul acesta participa in Mica Bucla 16 echipe din 11 tari, cinci dintre ele fiind echipe nationale – Nationala Romaniei, Nationala Estoniei, Nationala Poloniei, Nationala Rusiei, Nationala Slovaciei.

Startul oficial in prima din cele cinci etape ale turului se va da miercuri, 11 septembrie, la ora 10.45 tot de pe platoul Cluj Arena, dupa ce echipele vor fi trecute in revista, iar ciclistii vor semna panoul de start. Startul tehnic va fi dat la iesirea din Cluj inspre Apahida. Prima etapa are 168 de kilometri si trece prin trei judete – Cluj, Mures si Sibiu, inainte de a ajunge la finis, in Sighisoara. Mai multe amanunte despre editia din acest an gasiti aici: https://turulromaniei.com/turul-romaniei-2019-prima-competitie-pe-transbucegi/

Editia cu numarul 52 a Micii Bucle traverseaza jumatate de Romanie, ajunge pe trasee spectaculoase si trece prin orase importante precum Cluj-Napoca, Sighisoara, Brasov, Focsani, Buzau, Targoviste, Ploiesti, Bucuresti. Pentru buna desfasurare a evenimentului, au fost stabilite cateva restrictii de circulatie. Orarul restrictiilor din primele patru etape sunt deja publicate pe site-ul competitiei: https://turulromaniei.com/restrictii-de-circulatie-pentru-turul-romaniei/.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.