Sibiu: Se apropie ”Foodie – street food cuisine”!

Toamna lui 2019 vine cu surprize pentru gurmanzii din oras si nu numai. Sibienii sunt invitati cu mic cu mare, sa participe la unul dintre cele mai deosebite evenimente gastronomice ale acestui an.

”Setea” de experiente culinare va fi cu siguranta potolita la ”Foodie – street food cuisine”. Festivalul ce are loc in perioada 12-15 septembrie este alegerea potrivita pentru iubitorii conceptului de ”street food”.

”Anul acesta invitam sibienii si nu numai, ca timp de patru zile sa traiasca adevarate experiente culinare. Reteta ”servita” ramâne una de calitate, ca de altfel cum a fost si in anii trecuti. Punem in practica un fusion excelent de gastronomie, muzica live si multe alte surprize, intr-un areal unic”, spun organizatorii ”Foodie – street food cuisine”.

Din zecile de preparate pe care vizitatorii le vor avea la dispozitie, cu siguranta se vor gasi cel putin cateva favorite si multe care merita gustate. La ”Foodie – street food cuisine” vei avea ocazia sa testezi cu adevarat conceptul de ”mancare stradala”.

In acest an numarul food-truck-urilor participante este sensibil mai mare fata editia din 2018. O noutate absoluta o constituie faptul ca acestea vor fi amplasate atât pe strada Cetatii cât si dincolo de zid, catre Bulevardul Corneliu Coposu.

”Pentru ca ne-am dorit ca experientele culinare sa fie si mai intense, anul acesta acesta am marit la 25, numarul food-truck-urilor participante. Acestea vor fi amplasate, o parte pe  strada Cetatii, iar celelalte in zona Parcului de Distractii pentru copii, amenajat pe lânga zidul Cetatii, catre Bulevardul Corneliu Coposu”, mai spun organizatorii ”Foodie – street food cuisine”.

Za German – WurstWagen, Wing Eat, Fane Curcanu’, Mr. Red Mexicanos, Mexican Bizness, Arrosticini, Romanian Burgers, Meat Busters, IndiVan, Drunken Squid, Smokin’ Pig, Batrânu Sas, Cot Cot, Gastro – Street Food & More, Outlaw Cuisine, ASALT GrillToChill, Plescavita Van, Famous Waffles, Sucre, Mr. Cannoli, Suzette, Cake Van, Arome, Prosecco Street si Wine Not – Wine Bar, ii asteapta cu nerabdare pe toti gurmanzi in 12, 13, 14 si 15 septembrie.

”Foodie – street food cuisine” inseamna si in acest an pe lânga mâncare buna si atmosfera de exceptie si un eveniment la care concertele sunt si ele de top. In cele patru zile de festival, pe scena amenajata in Parcul Cetatii vor concerta trupe in voga din România. Atmosfera va fi intretinuta de DJ FunkyDrop si prin concerte cu ROA, Grimus, Gramofone, The Mono Jacks, NoruNegru, Satellites, Madalina Paval si The Putreds, promit sa potoleasca ”setea” de concerte cu recitaluri si prestatii pe masura festivalului.

Una dintre noutatile de la ”Foodie – street food cuisine” ii vizeaza direct pe cei mici. ”Meniul” pentru copii a fost diversificat si mai mult, iar acesta cuprinde intr-un areal special, langa zidul Cetatii intrarea dinspre Bulevardul Corneliu Coposu, trei zone de aventura, sport si creatie. Toboganele nu lipsesc nici ele din zona! Enumeram dintre activitatile puse in practica de Serious Fun doar tiroliana, peretele de escalada, tir cu arcul, podul indienilor, mini exatlon, volei, turn ball si multe alte activitati. Restul le descoperiti la fata locului!

Mai multe detalii despre ”Foodie – street food cuisine” gasiti pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/foodiesibiu/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *