Andreea Dragoman, premiata cu bronz la europene

Medieseanca Andreea Dragoman a castigat medalie de bronz cu echipa nationala la Campionatele Europene de Tenis de Masa STAG 2018 pentru juniori.

Echipa de tenis feminin a Romaniei a obtinut azi 18 iulie medalia de bronz a competitiei dupa ce in semifinala a fost invinsa de nationala similara a Rusiei.

Din lotul national de junioare sub 18 ani face parte si medieseanca Andreea Dragoman, eleva a Liceului Teoretic Axente Sever. Alaturi de sportiva medieseana, din lot mai fac parte tenismenele Tania Plaian, Andreea Hudusan, Luiza Popescu si Elena Oprea.

La Campionatele Europene de Tenis de Masa de la Cluj Napoca, nationala feminina de junioare a Romaniei a invins in fazele eliminatorii reprezentativele similare ale Cehiei si Serbiei.

Andreea participa la toate probele (echipe, dublu fete, dublu mixt si individual). La dublu fete, sportiva noastra face echipa cu rusoaica Maria Tailakova, iar la dublu mixt cu francezul Bastien Rembert.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.