Ziua Mondiala a Turismului

Ziua Mondiala a Turismului a fost din nou marcata la Muzeul Gazelor Naturale joi, 26 septembrie a.c., incepand cu ora 12:00. Activitatea a fost organizata in colaborare cu Asociatia de Speologie, Ecologie si Turism Polaris Med.

In cadrul sesiunii de informare, speologul Cosmin Berghean a abordat teme privind formarea, evolutia, fotografia de pestera si ce presupune speoturismul, aceasta fiind insotita de o serie de proiectii de filme care surprind momente din timpul explorarilor.

Scopul actiunii a fost acela de a aduce in atentia elevilor din cadrul Colegiului ,,scoala Nationala de Gaz” latura misterioasa a lumii subterane.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.