Zece burse de restaurare oferite de Fundatia Printul de Wales

Fundatia Printul de Wales ofera zece burse la urmatorul sau curs de restaurare, ce va avea loc in perioada 18-22 Iulie a.c. in satul Viscri din judetul Brasov. Cursul se adreseaza exclusiv mesterilor si specialistilor din domeniul constructiilor.

Foto: Bogdan Nicolae
Foto: Bogdan Nicolae

Vor avea prioritate cei care lucreaza la proiecte de intretinere, administrare si reabilitare de cladiri istorice. Cursul este foarte practic si include: reparatii structurale, introducere despre unelte si materiale potrivite in reparatii ale cladirilor istorice, mortar pe baza de var, tehnici de reparatii si tencuit, geometrie, proportii si finisaje istorice.

Foto: Bogdan Nicolae
Foto: Bogdan Nicolae

”Cursul, sustinut de specialistul britanic Henry Rumbold MBE, este gratuit, iar participantii vor fi gazduiti la casa ASR Printul de Wales de la Viscri. Participantii vor primi un set de unelte din partea noastra. Aplicantii sunt rugati sa ne trimita, ca mesaj privat pe FB, o scrisoare de motivare de maxim o pagina si cateva imagini cu proiecte din portofoliul propriu. Data limita pentru cererile de inscriere este 20 iulie a.c.”, anunta reprezentantii Fundatiei Printul de Wales.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

6 comentarii

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.