Zece burse de restaurare oferite de Fundatia Printul de Wales

Fundatia Printul de Wales ofera zece burse la urmatorul sau curs de restaurare, ce va avea loc in perioada 18-22 Iulie a.c. in satul Viscri din judetul Brasov. Cursul se adreseaza exclusiv mesterilor si specialistilor din domeniul constructiilor.

Foto: Bogdan Nicolae
Foto: Bogdan Nicolae

Vor avea prioritate cei care lucreaza la proiecte de intretinere, administrare si reabilitare de cladiri istorice. Cursul este foarte practic si include: reparatii structurale, introducere despre unelte si materiale potrivite in reparatii ale cladirilor istorice, mortar pe baza de var, tehnici de reparatii si tencuit, geometrie, proportii si finisaje istorice.

Foto: Bogdan Nicolae
Foto: Bogdan Nicolae

”Cursul, sustinut de specialistul britanic Henry Rumbold MBE, este gratuit, iar participantii vor fi gazduiti la casa ASR Printul de Wales de la Viscri. Participantii vor primi un set de unelte din partea noastra. Aplicantii sunt rugati sa ne trimita, ca mesaj privat pe FB, o scrisoare de motivare de maxim o pagina si cateva imagini cu proiecte din portofoliul propriu. Data limita pentru cererile de inscriere este 20 iulie a.c.”, anunta reprezentantii Fundatiei Printul de Wales.

6 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *