Webinar interactiv  cu “Haurenţiu”

Mâine, 19 aprilie a.c., de la ora 19:00, actorul Bogdan Bob Rădulescu ,susţine un werbinar interactiv pentru a ajuta două şcoli din judeţele Sibiu şi Cluj.

Bogdan Bob Rădulescu este actor colaborator al Teatrului Național din Cluj-Napoca și unul dintre actorii fondatori ai „Cenzurat”, ulterior „Epic Show”, două emisiuni care au rulat cu succes la televiziune, apoi pe internet.

În cadrul InterActive Webinars, “Haurenţiu” va aborda subiecte precum: experiența lui în teatru, succesul acestuia în sketchuri și dificultățile întâmpinate în pandemie.

Persoanele interesate de webinar trebuie să doneze cel puțin 10 lei, bani care vor fi folosiți în achiziționarea de materiale didactice pentru Școala Gimnazială Loamneș, județul Sibiu, și pentru Școala Gimnazială Călățele, județul Cluj.

Detalii despre înscriere ai aici.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.