Florin Thomits – 40 de ani de scenă

Cantautorul sibian Florin Thomits a împlinit ieri, 17 aprilie a.c., 40 de ani de carieră.

“Neverosimil dar astăzi împlinesc 40 de ani de la prima mea apariție scenică în cadrul unui minirecital. La 14 ani, pe data de 17 aprilie 1981 am debutat pe scena Grădinii de vară Sibiu la invitația regretatului Nae Ionescu, într-un concert prezentat de Dan Vădoiu, alături de Vocal Jaz Quartet, Riff și cel care devenea ulterior colegul de trupă din Elegis și Profolk – prietenul meu Christian Leikep.

S-au scurs anii unul după unul și azi pot doar să mulțumesc cu adânc respect tuturor colegilor alături de care am pășit pe scenele țării, tuturor fanilor care m-au aplaudat cu aceeași căldură de fiecare dată și mai ales familiei care m-a susținut mereu, indiferent de vicisitudinile vremii.

Sper doar să mai pot duce la capăt proiectul amânat din cauza pandemiei (concertul in memoria Vasile Mardare și Liviu Nechita) alături de ce a mai rămas din PROFOLK adică Ovidiu Mărginean și Christian Leikep și, dacă vom putea să redobândim o viață cât de cât normală, să susțin concertul Florin Thomits – 40 pe cât mai multe scene din țară. Vă mulțumesc tuturor.”, a scris pe facebook artistul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *