Vernisaj si concert la Sinagoga Medias

In aceste zile se incheie perioada de rezidenta artist-cercetator si, in acelasi timp, reprezinta concluderea activitatilor din cadrul proiectului european TRACES, desfasurat la Sinagoga Medias.

Vernisajul expozitiei „…Si astfel acest sfesnic s-a intors…”:Obiecte, carari, povesti” va avea loc pe data de 25 august a.c., incepând cu ora 18:00. Expozitia va fi disponibila pe termen nedefinit.

Vernisajul va fi urmat de un concert in Sinagoga, sustinut de cunoscutul duo din Berlin: Sveta Kundish (cantor) si Patty Farrell (acordionist). Informatii referitoare la concert ai in afis.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.